Pinsamt dåligt besökarantal. Cirkus AIK fortsätter. Lite om Elfsborgsmatchen.

Hej, tråkigt nog har det besöksantal jag hoppats på uteblivit helt, ag räknade nu med att ha runt 50-100 besökare/dag men har endast runt 10. Pinsamt dåligt, och jag undrar nu vad ni få läsare vill ha mer av. Säkert ingen som svarar, men man kan alltid hoppas. Jag har även ställt en förfrågan på GF, nej menar AF (AIKforum.se) om vad läsarna vill ha, får hoppas på svar där.
_________________________________________________________________________________________________

För övrigt rullar AIK-cirkusen vidare. Svenskafans skrev idag att Jorge Ortiz köpt ut sig själv från sitt kontrakt och redan lämnat AIK, en stund senare dementerade Björn Wesström detta via fotbollskanalen.
Om det är sant, vilket inte låter helt orimligt så blir jag bara mer och mer fundersam till Björn Wesström. AIK har inställningen att om spelare vill lämna klubben så får de göra det, men jag tycker inte att det ska gälla i vilken situation som helst.
Tex Iván, hade mycket väl kunnat vara kvar om vi höjt hans lön, och hade vi inte tagit in Egúren så hade vi mycket väl kunnat höja lönen.
Nu vill Jorge gå, och AIK låter honom köpa ut sig själv vilket jag tror att han köper ut sig själv för mycket, mycket mindre än vad en försäljning i sommar hade kunnat inbringa, trots hans korta kontraktslängd.
AIK måste helt enkelt visa mer stake mot spelarna, och tänka på vad som är bäst för klubben inte för spelarna.
_______________________________________________________________________________________________

Mer AIK, Nisse Johansson säger idag till fotbollskanalen att AIK måste värva i sommar. Vilken nytta gör ett sådant uttalande? Det ökar endast förväntningarna hos fansen.
_______________________________________________________________________________________________

Legenden Johan Segui går ut och säger till sportbladet att måndagens Tifo mot Åtvidaberg kommer bli enormt mäktigt, och i skämtar om att det blir i Arne Hegerfors "250- miljonersklassen". Detta är fel enligt Sol Invictus som skriver följande på sin hemsida:
" Det har i olika sammanhang förekommit uppgifter om tifot som kommer anordnas på måndag. Det är olyckligt att det har förstorats upp så pass mycket, särskilt då detta är en snabbt ihoparbetad koreografi som inte har ambitionen att bli det mäktigaste eller största någonsin. Däremot har vi fått möjligheten att anordna en värdig koreografi på måndag, men som alltid låter vi istället tifot tala för sig självt. Tifot är heller inte sponsrat utan som alltid finansierat av donationer från AIK:are utan några motkrav.

På söndag ska tifot föreberedas på Råsunda mellan klockan 10 och 17, vi behöver hjälp för att arbetet ska kunna gå enligt plan. Så kom och hjälp till, ingång sker genom mitteningången på Norra. Vi ses!"

Johan gick alltså ut i media för att locka folk. Smart faktiskt.
_______________________________________________________________________________________________

Fan, har glömt att skriva om den pinsamma Elfsborgsmatchen, så skriver lite nu.

AIK torskade alltså med 4-0 (!!) för andra bortamatchen i rad och jag kan inte finna ord för hur jävla pinsamt dåligt det hela är. Spelarna visar inte de minsta hjärta eller intresse för att vinna. (Fan vad man saknar Jos.)

Jag orkar knappt tänka mer på matchen, jag skämdes i 90 minuter plus tilläg över hur jävla dåliga vi var.
Ursäkta språket men är fortfarande grymt irriterad.
_______________________________________________________________________________________________

Men vi kan spela i division 72, jag sviker ändå aldrig AIK hur jävla dåligt det än går.
http://1830.se ALLA TILL RÅSUNDA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0