Träningsrapport.

Hej, just hemkommen från dagens AIK-träning. Det var en ganska lätt sådan utan tvåmål och ganska mycket avslut och så vidare.
Det var betydligt kallare och väldigt blåsigt på Karlberg idag om man jämför med den stekhets gårdagen, träningen var som nämnt ganska lätt vilket gör det svårt att bedöma spelet, men Jerry Bengtson såg faktiskt riktigt bra ut!
Kliniska avslut på jätten Ivan Sturina som även han gjorde ett bra pass, betydligt bättre än Tomi Maanoja som såg extremt tveksam ut och släppte in många bollar i avslutningsövningarna. Jerry såg även extremt inspirerad ut och jobbade stenhårt på samtliga övningar, riktigt kul!
Clecio gjorde några ytters tveksamma saker, men såg i övrigt okej ut.
Lundberg var inte med på avslutningsövningen, jag vet inte varför men han stod och jonglerade tillsammans med några andra vid sidan av.
Gabriel Özkan var inte med idag, och jag hoppas innerligt att det inte är en ny skada som uppkommit, just när han börjat hitta formen igen.
En som inte var med igår men idag var Admir Catovic som stod för ett bra pass med några fina avslut, Alm fick ryta till en gång "Kom igen Admir, det är för lättläst!" ropade han och då blev Admir genast bättre.
En annan spelare som även gjorde bra ifrån sig var Martin Mutumba som under inläggsövningen bröt in själv och sköt istället för att slå inlägg. Han satte en del fina skott på det viset.
Dulee Johnson gick ut från träningen tidigt, men han kan vara med imorgon enligt egen utsago.
Finns inte mycket mer att kommentera om spelet, DG och Engblom körde lugnt vid sidan om eftersom att de hade match med Väsby igår.
Lite roliga saker som hände:

*Efter träningen tog sig Martin Mutumba Och Admir Catovic tiden att köra en lek med några killar.

*Flávio, Clecio och Jerry Bengtson snackade även med samma killar efter matchen och det var humor på hög nivå, Flávio skämtade friskt och grabbarna tipsade honom om att klippa sig vilket han skrattade bort.

*Jag snackade med Jerry Bengtson efter och välkomnade honom, han verkade rätt blyg men tackade så mycket.

*Jag fick även Miran Burgic och Flávio att lova många mål inför morgondagen, Miran visste inte om han skulle spela men om han skulle så lovade han många mål.

* Kenny Pavey kunde dock inte hålla samma löfte om mål och skyllde på högerbackspositionen.
_______________________________________________________________________________________________

Blev en kort träningsrapport, finns inte mycket att skriva om när det är en så pass lätt träning.
Filmklipp från gårdagens träning kommer upp snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0